Здравейте, скъпи майки (и тук-там татковци)!

С удоволствие ви предлагам един от най-актуалните за сезона и полезни за всяко семейство мои семинари - "Зима без антибиотици".

И тъй като сега и ние с Анелия най-после си имаме малко бебе, реших, че семинарите ми ще бъдат по интернет - така е по-лесно и удобно и за нас, и за вас.

Ако се чудите какво е уебинар, това е семинар, който се провежда по интернет и вие се включвате, без да трябва да излизате от дома си. Просто в уреченото време цъквте на един линк и влизате в една виртуална зала, където ме чувате и виждате, без да си гълтаме едни на други микробите. А и ако трябва, през това време може да си свършите и нещо друго - просто усилвате звука, за да го чувате по-добре...

За да получите достъп до уебинара, моля просто се регистрирайте по-долу и на имейла, който ми оставите, ще ви изпратя веднага писмо с най-подробни инструкции. Ще видите, че е много лесно!

captcha 

Ето какво ще научите от уебинара "Зима без антибиотици"

Антибиотиците – за и против. Моят личен опит
Грип, настинки? – не, благодаря! Ролята на вирусите и на бактериите
Активиране на имунната система с микроводорасли. Зелена енергия
Имунитет наготово. Колактив-3 - коластра от крави, лактоферин, ацидофилус
Здрави бариери.  КОи мазнини са есенциални(емк) и защо? Видове емк: омега 3, 6, 7, 9
Маргарин, транс-мазнини, интерестери
Омега-продукти на АкваСорс
Дозиране на продуктите АкваСорс: Новородени и бебета; Малки деца в доучилищна възраст; Деца в училищна възраст; Възрастни
Ролята на витамин D и на витамин С
Хомеопатия - какво трябва да знаете за приложението й при децата.
Астрология - какво общо има със здравето на семейството ви?

Разбира се, ще отговоря и на всички ваши въпроси, а ако трябва, може да си запазите час за лична консултация по Скайп.

Изнасял съм този семинар къде ли не - в София, Варна, Пловдив, Бургас, Монтана, Хасково, Скопие, Загреб, Любляна... Навсякъде майките са ме слушали с огромно внимание и са ме питали дали наистина е възможно в наши дни децата да растат без антибиотици. Моят отговор е, че имам четири деца, които гледам без антибиотици. Това, което правя за тях, искам да го правя и за другите деца - включително и за вашите.

Започнах практиката си като детски лекар в болнично отделение. Имаше едно цигане с пмевмония, което вече бе оздравяло. Когато зав. отделението ми направи забележка, че не съм му назначил контролна рентгенография, аз й казах: "Моят принцип е, че на всички деца ще правя това, което бих правил и на моите родни". А тя ми каза: "На вашите правете каквото решите, а тук ще правите каквото трябва!" (демек, каквото тя каже). Аз и досега съм сигурен, че тази допълнителна доза радиация не му е била от никаква полза. Затова реших да поема по друг път и наистина преди всичко да не вредя.

Очаквам ви! - ваш д-р Петър Найденов