Всеки знае, че добрият имунитет е в основата на ис-тинското здраве. Ето защо при всяка вирусна инфекция, колкото по-бързо се активира имунната система, толкова по-малко се увреждат лигавиците, толкова по-лесно се преодолява болестта и толкова по-малко са усложненията. Тук буквално всеки час е от значение.

Практиката показва, че профилактичното приемане на микроводорасли (главно Зелена енергия) поддържа имунната система активна и пъргава. А когато дойдат вирусите, приемането на ударни дози

Зелена енергия ни дава още повече сили. При това ползите от водораслите са многобройни, освен че повишават противовирусния имунитет.

Но защо именно микроводорасли с марката АкваСорс? Каква е тайната на тяхното чудотворно действие?

Нека изброим основните предимства и ползи, които никъде другаде не са събрани на едно място така, както при водораслите АкваСорс:

1. Активирани слънчеви електрони, които предават енергия директно на нашата енергийна система. Получават се, когато фотоните на слънчевата светлина се сблъскват с хлорофила при фотосинтезата. Водораслите съдържат до 20 пъти повече хлорофил от растенията, затова са наречени „Материализирана слънчева енергия".

2. Биофотони – всички живи клетки излъчват биофотони (квантове светлина), които могат да се установят чрез специална техника. Биофотоните се съхраняват в ДНК в клетъчното ядро. Освобождавани и абсорбирани от ДНК, те образуват мрежа от светлина, която свързва клетките, тъканите и органите, и регулира всички жизнени процеси. Холографското биофотонно поле на мозъка и нервната система, а може би дори и на целия организъм, вероятно е в основата на нефизическите аспекти на човека (паметта, психиката и съзнанието). Тъй като водораслите са по цял ден в контакт със слънчевата светлина, те скла-дират биофотони и ги предават на нашата ДНК, което обяснява ефекта им върху духовната еволюция и регулиращото им действие върху организма.

3. Кръвотворен ефект – водораслите са много богати на желязо, вит. В12, протеини и хлорофил, затова обновяват и витализират кръвта и са полезни при анемия. Наричат ги „Зелената кръв на Земята". За разлика от кръвопреливането, водораслите не пренасят СПИН и хепатит.

4. Еликсир за мозъка и нервите – водораслите са богати на невропептидни предшественици (за по-лесно синтезиране на серотонин, допамин, фенилаланин и др.), подхранват мозъка, активират паметта, подобряват концентрацията и способността за учене, стимулират творческите заложби, повишават умствената трудоспособност.

5. Активират имунната система и й помагат по-добре да се справя с бактериални и вирусни инфекции, ракови клетки, паразити и т.н. (доказано с клинични изпитания, проведени в Канада). Нямат странични действия за разлика от антибиотиците.

6. Детоксикация – богати са на алгинова киселина, която се свързва с тежките метали, радиоактивните вещества и други токсини, прави ги водоразтворими и организмът лесно ги изхвърля през бъбреците (затова се препоръчва да се пие повече чиста и мека вода).

7. Активират стволовите клетки при по-големи дози (над 5 гр./ден). Стволовите клетки могат да регенерират различни органи и системи, в това число жизненоважни (сърцето след инфаркт, мозъка след инсулт, бъбреците и др.), и да възстановят здравето и младостта.

8. Биогенна, жива храна – във водораслите АкваСорс ензимите са съхранени до най-висока степен поради това, че те се сушат при физиологична температура (за разлика от други предлагани на пазара, които по-скоро се „варят" при температура над 70-80оС).

9. Минерали и микроелементи – поради вулканичния район, в който растат, водораслите АкваСорс са много богати на редки и ценни минерали в органична (лесно усвоима, биодостъпна) форма. Те са много полезни за по-добро здраве и по-красиви кожа, коса и нокти.

10. Ценна генетична информация – водораслите се делят бързо – за един ден дават 10-20 поколения, при което „тестират" всевъзможни генетични комбинации. За сравнение, 20 поколения при човека отнемат 400 години. Затова от водораслите можем да приемем наготово гени, които може би ще ускорят нашата еволюция и еволюцията на децата ни...

11. Антиканцерогенно и противораково действие – то се дължи на множество механизми (антиоксидантен ефект, стимулиране на имунната система, детоксикация, алкализация и др.) и се проявява в удължаване на живота и подобряване на самочувствието и обективните показатели на раково болните. При някои случаи може да се стигне и до трайна ремисия (на практика това означава оздравя-ване), когато водораслите са част от цялостна противоракова програма (тя обаче е тема за друга книга).

12. Алкална реакция – много важно условие за добро здраве. Повечето храни, особено готвените, подкиселяват тялото и така отварят вратата за болести и остаряване. За разлика от тях, водораслите алкализират организма и така допринасят за лечението и профилактиката на много болести, в това число и рака.

Водораслите АкваСорс са съвършена клетъчна храна за сила, здраве и красота, която удължава живота, подмладява клетките и ни предпазва от остаряване и болести на цивилизацията като хипертония, атеросклероза, инфаркт, инсулт, диабет, рак, алергии, Алцхаймер, МС и т.н. Предпазват от скрития клетъчен глад, който се проявява и като измършавяване, и като надебеляване.

Водораслите АкваСорс чистят, енергизират и хранят и са изключително полезни за:
• всички, които искат да имат повече енергия, да са по-умни, по-здрави и по-активни
• хора, които работят много, изложени са на постоянен стрес, не си доспиват
• интелектуалци, ученици и студенти, които искат да разчитат 100% на мозъка си
• семейства, които искат да си родят здрави, умни, хубави и чисти деца
• бременни жени (по-добро развитие на бебето, без да се изцежда организма на майката)
• кърмачки – майката е по-здрава и силна, млякото й е по-гъсто и хранително
• бебета, малки деца и подрастващи (съвършена храна за този период)
• често боледуващи и хронично болни хора и за възстановяване след болести и операции
• хора, които следват определен духовен път и се занимават с практики, за които е нужна
духовна чистота и други специални качества

Не искам да оставям у вас, драги читатели, впечатлението, че водораслите АкваСорс са едва ли не храна за болни и стари хора или кекави малки деца. Напротив, според мен това е универсалната храна за всеки човек, който цени здравето си и иска да живее дълго и пълноценно!